Skip to main content
23140 21737 & 6945184205

Μητρώο ΑΣΕΠ: Προετοιμάσου για χιλιάδες μόνιμες θέσεις!

Συμπλήρωσε το Μητρώο ΑΣΕΠ με το γραφεί μας Κέντρο Πολίτη!

ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

Το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες προκηρύξεις για χιλιάδες μόνιμες θέσεις στο δημόσιο, που αφορούν όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ), καθώς και πάρα πολλές ειδικότητες! Το Μητρώο ΑΣΕΠ αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας!

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη 1ΓΒ/2023 και τον γραπτό διαγωνισμό για την ΕΣΔΙ! Δείτε παρακάτω αναλυτικά:

1ΓΒ/2023 – 141 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΕΣΔΙ: ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 224 ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ ‘Η ΤΕΙ

Τι είναι και γιατί χρειαζόμαστε το Μητρώο ΑΣΕΠ:

Το μητρώο ΑΣΕΠ συνιστά την ηλεκτρονική ταυτότητα του υποψηφίου στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ. Η ορθή συμπλήρωση και καταχώρηση των απαραίτητων, ανάλογα με την προκήρυξη, δικαιολογητικών, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των δύο σταδίων (Α και Β), καθώς και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και μοριοδότησης του υποψηφίου! Πρέπει να τονίσουμε πως σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης του μητρώου ΑΣΕΠ είτε η μοριοδότηση είναι ελλιπής και λανθασμένη είτε η αίτηση δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψη!

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ήδη για τις προκηρύξεις που αφορούν τους υποψήφιους οι οποίοι βρίσκονται στους πίνακες των επιτυχόντων του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022, η διαδικασία υποβολής αίτησης συμπεριλαμβάνει Α και Β στάδιο μαζί. Με άλλα λόγια συγχρόνως με τη συμπλήρωση της αίτησης γίνεται και η καταχώρηση και ανάρτηση των δικαιολογητικών. Οπότε, η ορθή και άμεση συμπλήρωση του μητρώου ΑΣΕΠ κρίνεται αναγκαία! Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, δρομολογείται το νέο αυτό σύστημα για όλες τις προκηρύξεις που εκδίδονται από το ΑΣΕΠ!


👉 Αναλαμβάνουμε τη συμπλήρωση του Μητρώου ΑΣΕΠ!

✅ Κόστος: 20Ε


Τι καταχωρούμε στο Μητρώο ΑΣΕΠ;

Στο μητρώο ΑΣΕΠ καταχωρούνται όλα τα έγγραφα/δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για κάθε προκήρυξη σύμφωνα με το αντίστοιχο ΦΕΚ!

Ενδεικτικά καταχωρούνται τα εξής: ΑΔΤ, Τίτλοι Σπουδών όλων των βαθμίδων, Ξένες Γλώσσες, Πιστοποιήσεις Η/Υ κ.α., Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας, Επιμορφώσεις, Άδειες Ασκήσεως Επαγγέλματος, Σεμινάρια κ.α.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει:

Την ορθή συμπλήρωση και καταχώρηση των δικαιολογητικών σας στο Μητρώο ΑΣΕΠ!

Την επικαιροποίηση του φακέλου σας στο Μητρώο ΑΣΕΠ!

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 16.00 στο 2314021737 & 6945184205, καθώς και στο kentropoliti@gmail.com όλο το 24ωρο!

👉 Like και Follow στα Social Media του γραφείου μας για άμεση ενημέρωση!

Facebook: https://bit.ly/kentro-politi_fb

Instagram: https://bit.ly/kentro-politi