Skip to main content
23140 21737 & 6945184205

Μητρώο ΑΣΕΠ: Προετοιμάσου για μόνιμες θέσεις στο δημόσιο

ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες προκηρύξεις για χιλιάδες μόνιμες θέσεις στο δημόσιο, που αφορούν όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ), καθώς και πάρα πολλές ειδικότητες! Το Μητρώο ΑΣΕΠ αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς!

Τι είναι και γιατί χρειαζόμαστε το Μητρώο ΑΣΕΠ:

Το μητρώο ΑΣΕΠ συνιστά την ηλεκτρονική ταυτότητα του υποψηφίου στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ. Η ορθή συμπλήρωση και καταχώρηση των απαραίτητων, ανάλογα με την προκήρυξη, δικαιολογητικών αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των δύο σταδίων (Α και Β), καθώς και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και μοριοδότησης του υποψηφίου! Πρέπει να τονίσουμε πως σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης του μητρώου ΑΣΕΠ είτε η μοριοδότηση είναι ελλιπής και λανθασμένη είτε η αίτηση δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψη!

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ήδη για τις προκηρύξεις που αφορούν τους υποψήφιους οι οποίοι βρίσκονται στους πίνακες των επιτυχόντων του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022, η διαδικασία υποβολής αίτησης συμπεριλαμβάνει Α και Β στάδιο μαζί. Με άλλα λόγια συγχρόνως με τη συμπλήρωση της αίτησης γίνεται και η καταχώρηση και ανάρτηση των δικαιολογητικών. Οπότε, η ορθή και άμεση συμπλήρωση του μητρώου ΑΣΕΠ κρίνεται αναγκαία! Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, δρομολογείται το νέο αυτό σύστημα για όλες τις προκηρύξεις που εκδίδονται από το ΑΣΕΠ!

Τι καταχωρούμε στο Μητρώο ΑΣΕΠ;

Στο μητρώο ΑΣΕΠ καταχωρούνται όλα τα έγγραφα/δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για κάθε προκήρυξη σύμφωνα με το αντίστοιχο ΦΕΚ!

Ενδεικτικά καταχωρούνται τα εξής:

  1. Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας

  2. Τίτλοι Σπουδών/Πτυχία/Μεταπτυχιακά Διπλώματα/Διδακτορικά Διπλώματα

  3. Ξένες Γλώσσες

  4. Πιστοποιήσεις Γνώσης Χρήσης Η/Υ

  5. Επιμορφωτικά Σεμινάρια

  6. Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας/Εμπειρίας

  7. Άδειες Ασκήσεως Επαγγέλματος

  8. Κοινωνικές Ιδιότητες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κ.α.)

  9. Βεβαιώσεις ΚΕΠΑ

  10. Ειδικές Κατηγορίες (λ.χ παλιννοστούντες κ.α.)

Συμπλήρωσε το Μητρώο ΑΣΕΠ με το kentropoliti.gr

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την ορθή και έγκυρη συμπλήρωση του μητρώου σου στο ΑΣΕΠ, καθώς και την επικαιροποίηση του φακέλου σου, με κόστος μόλις 20 ευρώ!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις σε επικοινωνία με την ομάδα μας είτε τηλεφωνικά στα 23140 21737 & 6945184205 είτε μέσω e-mail!


ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες Δευτέρα με Παρασκευή 09.30 – 14.30 στο 2314021737 & 6945184205, καθώς και στο kentropoliti@gmail.com όλο το 24ωρο!

👉 Like και Follow στα Social Media του γραφείου μας για άμεση ενημέρωση!

Facebook: https://bit.ly/kentro-politi_fb

Instagram: https://bit.ly/kentro-politi