Skip to main content
23140 21737 & 6945184205

Έρχονται προκηρύξεις για 5.318 μόνιμες θέσεις εργασίας

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθούν προκηρύξεις για 5.318 μόνιμες θέσεις, οι οποίες αφορούν σε όλες τις κατηγορίες (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ), σε όλη την ελληνική επικράτεια!

Η ορθή συμπλήρωση ή επικαιροποίηση του μητρώου στο ΑΣΕΠ κρίνεται απαραίτητη για τον υποψήφιο, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στη Β’ φάση των προκηρύξεων. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση του υποψηφίου μπορεί να αγνοηθεί ή η καταμέτρηση των μορίων λόγω λανθασμένων δικαιολογητικών ή/και παραλείψεων να οδηγήσει σε χαμηλή τελική αξιολόγηση από το ΑΣΕΠ.


👉 Αναλαμβάνουμε την ορθή συμπλήρωση ή επικαιροποίηση του μητρώου σας στο ΑΣΕΠ!

✅ Κόστος: 25 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)


Συγκεκριμένα, αναμένεται να εκδοθούν το επόμενο διάστημα οι παρακάτω προκηρύξεις:

4.000 μόνιμες θέσεις εργασίας για τις κατηγορίες ΠΕ (2.500 θέσεις) και ΤΕ (1.500 θέσεις), σε υπουργεία, δήμους και φορείς. . Δικαίωμα συμμετοχής στις δύο προκηρύξεις θα έχουν οι επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022).

155 μόνιμες θέσεις εργασίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Οι θέσεις αφορούν σε διοικητικό προσωπικό και οδηγούς.

74 μόνιμες θέσεις εργασίας για υποψηφίους κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ με την 2Κ/2023. Οι προσλήψεις θα γίνουν στους εξής φορείς: Επιμελητήριο Ημαθίας, Επιμελητήριο Σερρών, Επιμελητήριο Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

33 μόνιμες θέσεις εργασίας για υποψηφίους κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ με την 3Κ/2023 σε ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ σε αρκετές περιοχές της χώρας.

80 μόνιμες θέσεις εργασίας για υποψήφιους κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ σε διάφορους φορείς όπως  Εθνικές Βιβλιοθήκες, Υπουργείο Εσωτερικών, ΕΚΔΔΑ, Ακαδημία Αθηνών, Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής & Κονίτσης, Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΕΛΓΑ, ΕΟΜ, ΕΚΟΜΕ.

187 μόνιμες θέσεις εργασίας για υποψήφιους κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τα Καταστήματα Κράτησης σε όλη την ελληνική επικράτεια.

789 μόνιμες θέσεις εργασίας για υποψήφιους κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ. Οι θέσεις αφορούν σε νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους, παραϊατρικό προσωπικό και άλλους.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 16.00 στο 2314021737 & 6945184205, καθώς και στο kentropoliti@gmail.com όλο το 24ωρο!

👉 Like και Follow στα Social Media του γραφείου μας για άμεση ενημέρωση!

Facebook: https://bit.ly/kentro-politi_fb

Instagram: https://bit.ly/kentro-politi_insta